Een inkijkje in wie ik ben

Hoi, Ik ben Bas

.. en ik ben applicatie ontwikkelaar bij BNG Bank via Newskool. Maar ik ben ook meer dan mijn baan.

Op deze pagina leer je mij in een paar minuten goed kennen. 

MISSIE

Ik wil mogelijkheden voor verbetering van gebruiksgemak herkennen, hier inzicht in geven en een passende technische oplossing aanbieden

VISIE

Door verbinding te leggen met de mensen om mij heen en daarmee een omgeving te bouwen van assertiviteit en waardering wil ik mijzelf en anderen laten groeien

MIJN KERNWAARDEN

Verbinding

Ik zoek de verbinding op met mensen door altijd te zoeken naar een gezamenlijk raakvlak. Binnen werk leer ik graag over andere specialismen, zodat ik meer betrokken ben in het team. Ook bij vrienden of nieuwe mensen die ik ontmoet probeer ik altijd de verbinding op te zoeken en banden te versterken.

Assertiviteit

Assertief zijn is voor mij opkomen voor jezelf met respect voor anderen. Ik geloof dat als je om conflicten heen draait je de struggle juist vergroot. Liever werk en leef ik in een omgeving waar iedereen zijn zegje kan doen. Op werk probeer ik nu ook mijn mening te laten horen bij onderwerpen waar ik minder kennis van heb.

Waardering

Waardering vind ik belangrijk, omdat je dan erkenning krijgt voor de inzet die je levert. Hierdoor krijg ik zelfvertrouwen en meer energie. Daarnaast kan ik daardoor ook beter tegen kritiek. Ik let erop dat ik mijn waardering ook altijd uitspreek tegenover collega’s, vrienden en familie. 

Mijn passies in beeld

PERSOONLIJKHEIDSTYPE ENFP-T

Enthousiaste, creatieve en sociaal vrije geesten, die altijd een reden vinden om te lachen

Het persoonlijkheidstype ENFP-T (Extravert, Intuitive, Feeling, Prospecting & Turbulent) omarmt ideeën en acties die hun gevoel van hoop en goede wil jegens anderen weerspiegelen. Charmant, onafhankelijk, medelevend en dit allemaal met een flinke dosis energie! 

©16personalities

Geest (extravert vs introvert)
Extravert 57%
Energie (intuitief vs realistisch)
Realistisch 53%
Natuur (op logica gericht vs op principes gericht)
Op principes gericht 51%
Tactiek (plannend vs zoekend)
Zoekend
79%
Identiteit (assertief vs voorzichtig)
Voorzichtig
69%

HOE OMSCHRIJFT MIJN OMGEVING MIJ?

Inlevingsvermogen

Ik vind dat Bas de juiste vragen weet te stellen. Bijvoorbeeld hoe het met mij gaat in bepaalde situaties. Hij houdt mensen er scherp op om soms rekening met elkaar te houden.

Eliane

Zus

Creativiteit en enthousiasme

Bas bood uit eigen beweging aan een WK voetbal poule op te zetten voor NewSkool, welke hij zelf ontwierp, beheerde en bijhield. De combinatievan twee passies (ontwikkelen en voetbal) zorgde voor een aanstekelijk enthousiasme. In deze staat lijkt alles voor Bas zonder moeite en vanzelf te gaan.

Sebas

Fieldmanager

Zorgzaam

Bas staat altijd klaar voor familie en vrienden en hij haalt daar ook energie uit. Zo helpt hij zijn zus met haar eigen bedrijf en neemt hij voor mij de tijd om mij gitaarles te geven.

Joost

Goede vriend

FUN FACTS

[quotcoll ajax_refresh=true]