Skip to content

Blog - Solliciteer Struggles

Netwerken, motivatiebrieven, capaciteitentesten, gesprekken via Zoom – er komt een hoop bij solliciteren kijken. Waar je niet op voorbereid wordt is dat afwijzingen er ook bij horen. Solliciteren brengt richting jouw droombaan dus een hoop struggles met zich mee. En dan hebben we het over de Corona Crisis nog niet gehad. 

Solliciteer Struggles is hét steuntje in jouw rug om je gemotiveerd te houden op weg naar het eindstation: die eerste echte baan.  Tips van professionals, podcasts over gesprekstechnieken, CV-tools en ga zo maar door. Allen gefocust op de starter die het nog niet van werkervaring moet hebben.

inkijkje

Interview: ex-recruiter Heineken

Ik spreek met Lisette. Zij is een gepassioneerde recruiter met 10 jaar ervaring bij o.a. Heineken & diverse advocatenkantoren.
Lees meer

Podcast ‘Wat je niet leert’ – 3FM

In de podcast van 3FM genaamd ‘Wat Je Niet Leert’ bespreken de hosts elke aflevering een skill die zij graag hadden willen leren, maar nooit meegekregen hebben. Deze aflevering is dit jezelf verkopen.
Lees meer
inkijkje

Interview: recruiter Coolblue

Ik spreek met Eva, corporate recruiter bij Coolblue voor startende data-analisten.
Lees meer

Podcast Flowley – Sollicitatiegesprek

In deze podcast bespreken Arjen (hoofd Career Services Universiteit Utrecht) en Marjolein (freelance recruiter) de ins- en outs van een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Interview: intercedent Randstad

Ik spreek Fleur, een ervaren intercedent bij Randstad.
Lees meer

Podcast Workjuice – Afgestudeerd, en nu?

In de podcast van Workjuice vertelt Tim (Co-founder van Skyscraper, een traineeship platform) over de struggles van solliciteren.
Lees meer
Blink uit

Ook uitblinken op de arbeidsmarkt?

All rights reserved © Sabine Rikkers