Een inkijkje in wie ik ben

Hoi, Ik ben Judith

Op deze pagina leer je mij in een oogopslag goed kennen. 

MISSIE

Met een attente houding en mijn vermogen om complexe zaken gestructureerd te houden wil ik samenwerken in een gemotiveerde open cultuur waar ik elke dag met plezier heen ga.

VISIE

Ik wil mijn leven altijd met een open blik benaderen, of dit nou mijn hechte vriendschappen of mijn werk betreft. En dit alles met een lach.

MIJN KERNWAARDEN

Vriendschap

Vriendschap blijft altijd bestaan en hier haal ik zoveel energie uit. Zonder – goede –vrienden geen fijn leven. Van elke baan heb ik goede vrienden overgehouden. Collega’s staan bij mij hoog in het vaandel. Ik moet mijzelf tussen de rest van de werknemers kunnen zien. 

Openheid

Door open en zonder oordeel in het leven te staan creëer je mogelijkheden en leer je meer. Mensen hebben het gevoel dat ze alles tegen mij kunnen zeggen en zichzelf kunnen zijn. Ze weten dat ik niet zal oordelen. Ik denk graag in mogelijkheden, niet alleen in gebaande paden. Van een werkgever verwacht ik ook open communicatie en eerlijkheid. Als je eerlijk tegen elkaar bent kan je namelijk alleen maar groeien. 

Humor

Met humor maak je het leven een stuk gezelliger en luchtiger. Ik wil hard werken en met gemotiveerde mensen doelen nastreven, maar er mag ook gelachen worden!

Mijn passies in beeld

PERSOONLIJKHEIDSTYPE ESFJ-A

Een sociaal wezen dat gedijt bij het op de hoogte blijven van wat vrienden aan het doen zijn

Het persoonlijkheidstype ESFJ (Extravert, Observant, Feeling en Judging) is  attent en mensgericht. ESFJ-persoonlijkheidstypes vinden hun sociale omgeving heel belangrijk. Hun prestaties komen voort uit sterke waarden. Ook bieden zij graag hulp en begeleiding aan anderen. 

©16personalities

Geest (extravert vs introvert)
Extravert 78%
Energie (intuitief vs realistisch)
Realistisch 68%
Natuur (op logica gericht vs op principes gericht)
Op principes gericht 76%
Tactiek (plannend vs zoekend)
Plannend
58%
Identiteit (assertief vs voorzichtig)
Assertief
63%

HOE OMSCHRIJFT MIJN OMGEVING MIJ?

Doorzetter

ik heb Judith ervaren als een doorzetter die zorgde dat het doel bereikt werd no matter what. Daarnaast is Judith erg sociaal en nooit te beroerd om een stapje extra te zetten.

Pieter

Managing Director Hans Brinker Hostel (Leidinggevende)

Zelfstandig

Judith besloot op 16-jarige leeftijd om in haar eentje voor een schooljaar naar de VS te gaan en haar kracht zat hierbij in hoe ze deze periode, hoewel vanzelfsprekend niet alleen maar “leuk”, doorgekomen is en beleefd heeft.

Elly

Moeder

Verantwoordelijk

Men kan altijd van je op aan. Hoe druk en onoverzichtelijk de situatie ook is, je zal er altijd staan en je best doen.

Lisa

Oud-collega Hans Brinker Hotel

Attent

Jij bent van iedereen op de hoogte met betrekking tot wat er in hun leven speelt. Vermogen om hier overzicht op te houden en vanuit oprechte interesse op terug te blijven komen zie ik bij weinig mensen.

Eva

Goede vriendin

FUN FACTS

[quotcoll ajax_refresh=true]