Een inkijkje in wie ik ben

Hoi, ik ben Maud

Op deze pagina leer je mij in een paar minuten goed kennen. 

Ben jij benieuwd hoe jouw organisatie kan bijdragen aan positieve maatschappelijke verandering? Dan ga ik graag met je in gesprek! 

MISSIE

Innovatie en ondernemerschap inzetten om maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

VISIE

Ik wil mijzelf professioneel & persoonlijk blijven ontwikkelen om een positieve impact te maken: op de samenleving, mensen om mij heen en op mijzelf. En daarvan genieten!

MIJN KERNWAARDEN

Onafhankelijkheid

Ik vind het belangrijk om onafhankelijk te zijn in mijn denken en doen. Vertrouwen op je intuïtie is daarbij essentieel en maakt een mens uniek. Zo probeer ik op mijn manier iets toe te voegen aan de wereld om mij heen.

Ontwikkeling

Mezelf blijven ontwikkelen en nieuwe dingen blijven leren vind ik leuk en belangrijk.  Dit gaat over  nieuwe skills leren op werk, maar ook persoonlijke -en interpersoonlijke ontwikkeling. Ik haal hierdoor het meeste uit mijzelf en carrière. Momenteel leer ik Frans en doe ik een cursus mindfulness.

Veerkracht

Veerkracht betekent voor mij dat wanneer je een tegenslag meemaakt je daar weer sterker uitkomt. Spannende situaties probeer ik te zien als een proces waar ik weer iets nieuws van leer. Je hebt niet op alle situaties invloed, maar je bepaalt wel zelf hoe je ermee omgaat. 

Mijn passies in beeld

PERSOONLIJKHEIDSTYPE ENFP-A

Enthousiaste, creatieve en sociaal vrije geesten, die altijd een reden vinden om te lachen

Het persoonlijkheidstype ENFP-A (Extravert, Intuitive, Feeling, Prospecting & Assertive) omarmt ideeën en acties die hun gevoel van hoop en goede wil jegens anderen weerspiegelen. Charmant, onafhankelijk, medelevend en dit allemaal met een flinke dosis energie! 

©16personalities

Geest (extravert vs introvert)
Extravert 78%
Energie (intuitief vs realistisch)
Intuitief 64%
Natuur (op logica gericht vs op principes gericht)
Op principes gericht 51%
Tactiek (plannend vs zoekend)
Zoekend
54%
Identiteit (assertief vs voorzichtig)
Assertief
54%

HOE OMSCHRIJFT MIJN OMGEVING MIJ?

Overtuigend & verbindend

Ik vind dat Maud bijzonder goed is in het behalen van doelen op een diplomatieke manier. Ze krijgt anderen in beweging als ze vindt dat dit nodig is. Bij een conflict is zij altijd degene die het gesprek daarover initieert en dat net zo vaak doet totdat de lucht geklaard is.

Amber

Goede vriendin

Open-minded

In elke nieuwe groep waar ik Maud heb geïntroduceerd, van een vriendengroep tot collega’s, heeft ze binnen de kortste keren iedereen voor zich gewonnen. In meerdere gevallen heeft Maud vervolgens een band opgebouwd die ervoor zorgt dat mensen haar gelijk in vertrouwen nemen en advies bij haar zoeken.

Alexander

Vriend

Rechtvaardig

Maud heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel en maakt zich sterk tegen onrecht. Zo nam zij het op school al op voor de underdog. Na haar opleiding zette ze zich tijdens een tussenjaar in voor kinderen in de townships van Zuid-Afrika.

Mick

Vader

(Werk)relaties opbouwen

Maud heeft verschillende samenwerkingen met zowel private partners, overheidsinstanties en universiteiten opgezet. Ze houdt goed contact gedurende het project en weet het project ook echt te verkopen.

Daphne

Oud-collega

FUN FACTS

[quotcoll ajax_refresh=true]