Skip to content

Persoonlijke ontwikkeling - hoe houd je het vast?

Door de waan van de dag vergeet je soms om stil te staan bij wie jij bent en wat je nodig hebt om gelukkig te zijn in je baan en privéleven. Een sleur ligt voor iedereen op de loer. Hoe zorg je ervoor dat je persoonlijk blijft groeien?

Persoonlijke ontwikkeling wordt vaak aangeboden in het opleidingsbudget van de werkgever. Maar waarom zakken de opgedane inzichten vaak naar de achtergrond na een bepaalde tijd?

inkijkje banner

Inkijkje als podium voor ontwikkeling

Inzichten in persoonlijkheid en groei krijgen een podium in het online Inkijkje. Dat zorgt voor naleving van persoonlijke doelen.

Hoe je de beste versie van jezelf bent én blijft?

Leef jouw persoonlijke visie met bijbehorende normen en waarden na. Met Inkijkje is dit een fluitje van een cent. 

Wanneer je met Inkijkje werkt:

  • laat je medewerkers nadenken over wat voor hen belangrijk is. 
  • leert de medewerker in een kort traject waar zijn of haar krachten liggen en hoe dit het best in te zetten
  • geef je een boost aan duurzame inzetbaarheid. Werkt de medewerker nog volgens wat hij/zij belangrijk vindt? Zijn er talenten die nu inbenut blijven?
  • geef je de medewerker de kans op een gelukkig werkleven 
outplacement

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. De medewerker maakt zelfstandig inzichtelijke opdrachten waardoor hij of zij zichzelf nog beter leert kennen. Waar krijgt hij/zij energie van? En hoe kijkt de omgeving naar deze persoon?
  2. Hier duiken we de diepte in en gaan we in een video call die hersens laten kraken! Wat kwam er uit de opdrachten en wat zegt dit over de toekomst?
  3. Samen stellen we een missie (welk doel wil de medewerker nu behalen?) en een visie op (naar welk levensmotto leef je?).
  4. De medewerker ontvangt het persoonlijke Inkijkje incl. een handleiding waarmee tekst en beeld aangepast kunnen worden.
  5. De medewerker kan het Inkijkje er altijd bij pakken voor persoonlijk gebruik, maar ook delen met het netwerk. 

Vraagtekens? Laat mij deze proberen weg te nemen.

We bieden al persoonlijke ontwikkeling programma's aan

Goed dat jullie hiermee bezig zijn! 

 

Inkijkje denkt altijd met organisaties mee. Heb je al een mooi programma, maar zou je de resultaten graag een podium geven? Door het te bundelen in een Inkijkje kan de medewerker de resultaten er altijd bij pakken en zakt het niet weg na een tijd. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op! 

De resultaten van persoonlijke ontwikkeling zijn te gevoelig voor een online portfolio

Inkijkje vindt dat de keuze voor het openbaar maken van deze informatie altijd bij de medewerker moet liggen. Daarom heeft hij/zij de touwtjes in handen om te kiezen voor een openbaar of privé Inkijkje. 

Groei

Nieuwsgierig?

All rights reserved © Sabine Rikkers