Een inkijkje in wie ik ben

Hoi, Ik ben Tessa

Op deze pagina leer je mij in een paar minuutjes goed kennen!

Zoek jij een enthousiaste Team Lead Customer Support? Dan ga ik graag met je in gesprek! 

MISSIE

In een rol als Team Lead wil ik niet alleen dat klanten weer met een glimlach de telefoon ophangen, maar ook mijn team blij is. Investeren op individueel niveau en begrijpen wat ieders behoeften zijn met als doel mijn team zo verbonden mogelijk te laten zijn met elkaar, met mij en de organisatie.

VISIE

Door altijd bewust te zijn van balans in mijn leven en mij te omringen met liefde wil ik zelf bloeien en daarmee ook andere mensen laten bloeien en groeien.

MIJN KERNWAARDEN

Bloei

Ik heb het gevoel dat ik bloei als ik in balans ben: dan staat mijn hart open en heeft mijn hoofd alle ruimte om alles te kunnen geven aan mijn dierbaren. Als ik bloei ben ik het gelukkigst en de beste versie van mijzelf. Dan komen de meest creatieve ideeën naar boven en weet ik van aanpakken! 

Liefde

Door liefde te geven en mogen ontvangen voel je je rijk, verbonden, blij, warm en dat geeft mij zekerheid/stabiliteit van een fijne groep mensen om mij heen. Liefde betekent voor mij aandacht geven aan de mensen om mij heen. 

Bewustzijn

Ik vind het belangrijk om bewust bezig te zijn. Dit betekent voor mij bijvoorbeeld tijdens een wandelingetje stilstaan bij hoe het gaat en waar ik dankbaar voor ben. Mijn streven is altijd om niet te ver vooruit te denken, maar juist te leven in het nu. 

Mijn passies in beeld

PERSOONLIJKHEIDSTYPE ENFP-T

Enthousiaste, creatieve en sociaal vrije geesten, die altijd een reden vinden om te lachen

Het persoonlijkheidstype ENFP-T (Extravert, Intuitive, Feeling, Prospecting & Turbulent) omarmt ideeën en acties die hun gevoel van hoop en goede wil jegens anderen weerspiegelen. Charmant, onafhankelijk, medelevend en dit allemaal met een flinke dosis energie! 

©16personalities

Geest (extravert vs introvert)
Extravert 89%
Energie (intuitief vs realistisch)
Intuitief 80%
Natuur (op logica gericht vs op principes gericht)
Op principes gericht 93%
Tactiek (plannend vs zoekend)
Zoekend
68%
Identiteit (assertief vs voorzichtig)
Voorzichtig
86%

HOE OMSCHRIJFT MIJN OMGEVING MIJ?

Positiviteit

Ik denk dat dat een hele sterke eigenschap is voor in het leven, omdat je zo juist meer van dingen kunt genieten. Daarnaast is het super aanstekelijk en daarom gaan mensen ook graag met Tessa om!

Carmen

Goede vriendin

Leergierig

Tessa toont initiatief om zaken op te pakken en wil graag nieuwe dingen leren. Ze vraagt altijd hoe ze dingen anders of beter kan doen. Ik vind dat Tessa echt de verantwoordelijkheid neemt over haar werk.

Jet

Collega Exterion Media

Onbevooroordeeld

Tess heeft de magische eigenschap om overal positief, enthousiast, open en vooral zonder oordeel tegenover te staan. 100% oprecht en onvoorwaardelijke support voor iedereen die haar lief is. Haar diepe bewondering voor de belevenissen en ideeën van anderen vind ik ontroerend en puur.

Kim

Goede vriendin

Attent

Tessa organiseerde een Mexicaanse avond omdat mijn reis naar Mexico niet doorging. Inclusief bestellen van volledig Mexico pakket en zorgen dat praktisch iedereen in het complot zit. En dit is niet eens eerste volledige avond die zij organiseert voor vrienden & familie!

Renzo

Broertje

FUN FACTS

[quotcoll ajax_refresh=true]