Skip to content

Inkijkje voor bedrijven

Het Inkijkje portfolio is er niet alleen voor werkzoekenden. Lees hieronder hoe Inkijkje ingezet kan worden in recruitment, sales en outplacement. Benieuwd naar hoe jouw organisatie Inkijkje kan zetten? Boek via onderstaande button een vrijblijvende kennismaking. 

inkijkje-bedrijven-1

Recruitment

Als recruiter kan je jouw kandidaten voorstellen met een cv bij de werkgever. Echter toets je hiermee geen culturele en persoonlijke match.

Zet het Inkijkje portfolio in om werkgevers al persoonlijk kennis te laten maken met de kandidaat, nog vóór het eerste gesprek. Geen afwijzingen meer op basis van culturele en persoonlijke fit later in het proces. In plaats daarvan bied je een transparant beeld van een kandidaat wat leidt tot een duurzame match. 

Sales

Wil jij als recruiter de aandacht trekken van potentiële klanten? En het net even anders doen dan andere uitzendbureaus? Dan is het Inkijkje portfolio de perfecte optie! 

Stel kandidaten in jouw beheer voor aan klanten om hun interesse te wekken. Zo laat je zien dat je het als bureau nét even anders doet en echt gaat voor een persoonlijke en duurzame match! 

inkijkje
inkijkje

Outplacement

Werknemers laten gaan: soms moet het gebeuren, maar het doet altijd pijn. Je wil dat jouw werknemers ook na ontslag goed terecht komen. 

Zet daarom het Inkijkje portfolio in om werknemers een vliegende start te geven op de arbeidsmarkt. Zij leren hierdoor wie ze zijn, wat ze willen en kunnen dit gemakkelijk tonen aan nieuwe werkgevers. 

 

Verras

Nieuwsgierig?

All rights reserved © Sabine Rikkers